Lunsjfavoritt – Lantbröd med brie og spekeskinke

I dag blir det nybakt brød med brie og spekeskinke til lunsj. Landbrødet er enkelt å lage, og smaker godt sammen med brie og spekeskinke. Ellers så kan man vel bruke hvilket som helst brød til denne lunsjskiva. Men godt – er det!

Landbrød etter oppskrift fra Kungsörnen Ingredienser 750 g Lantbröds mel fra Kungsörnen (fyra sådesslag) ½ pk Gjær (25 g) 5 dl Vann (fingervarmt) 25 g Smør 1 ½ ts Salt 2 ss Sirup (Mørk) Topping ferskost brie Spekeskinke (strada) agurk tomat https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
15 minEnkel

Ingredienser:

1 skiveLantbröd (for oppskrift, trykk HER) eller
et annet godt brød
2 skiverBrie
2 skiverSpekeskinke
2 skiverAgurk
2 skiverTomat

Landbrød etter oppskrift fra Kungsörnen Ingredienser 750 g Lantbröds mel fra Kungsörnen (fyra sådesslag) ½ pk Gjær (25 g) 5 dl Vann (fingervarmt) 25 g Smør 1 ½ ts Salt 2 ss Sirup (Mørk) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Landbrød etter oppskrift fra Kungsörnen Ingredienser 750 g Lantbröds mel fra Kungsörnen (fyra sådesslag) ½ pk Gjær (25 g) 5 dl Vann (fingervarmt) 25 g Smør 1 ½ ts Salt 2 ss Sirup (Mørk) Topping ferskost brie Spekeskinke (strada) agurk tomat https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Skjær brød, brie , tomat og agurk i skiver
2 Legg ost, skinke og grønnsaker på brødskiva
3 NYT

Landbrød etter oppskrift fra Kungsörnen Ingredienser 750 g Lantbröds mel fra Kungsörnen (fyra sådesslag) ½ pk Gjær (25 g) 5 dl Vann (fingervarmt) 25 g Smør 1 ½ ts Salt 2 ss Sirup (Mørk) Topping ferskost brie Spekeskinke (strada) agurk tomat https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s