Ved å tørke gressløken kan den brukes hele vinteren. Ja, det kommer selvfølgelig an på hvor mye du tørker da, og hvor mye du bruker. Men den holder seg godt på et tett glass eller i en plastboks.

Ingredienser:
Gressløk |

Slik gjør du:
1 Skyll gressløken |
2 A Tørking i tørker – Legg gressløken på brettene – Stable – Start tørkeren – Ta ut gressløken når den er helt tørr |
2 B ELLER Tørking i stekeovnen – Legg bakepapir på stekeplater – Sett stekeovnen på (max) 50 grader (varmluft) – Fordel gressløken på stekeplatene – Sett dem i ovnen – La ovnsdøren stå på gløtt -Legg gjerne grytekluter e.l. i døren for å holde den litt oppe – La stå i 6-8 timer til de er helt tørre Hvor lang tid det tar er avhengig av både størrelsen på og mengden av gressløken som skal tørkes |
3 Kjør den tørre gressløken i en forprosesser – Oppbevares på tette glass eller i tette plastbokser |


