Disse minibrødene eller havretrekantene er enkle å lage. De krever nesten ingen elting eller utrulling. De er gode til frokost- eller lunsj. Og de er populære å ha med i matpakken.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
20 | 2 timer | Enkel |
Ingredienser:
1 pk | Gjær |
6 dl | Vann |
2 ts | Sukker |
2 ss | Olivenolje |
2 ½ ts | Salt |
4 dl | Havregryn |
Ca 800 g | Hvetemel (ca 13 dl) |

Slik gjør du:
1 Ha vannet i bakebollen, – Smuldre i gjæren, – Rør den godt ut |
2 Ha i de øvrige ingrediensene – Rør raskt sammen Deigen skal være litt klissete – Strø litt mel over – Dekk bakebollen med et håndkle |
3 La deigen heve i ca 1 time |
4 Slå stekeovnen på 250 grader, og – Legg bakepapir på 2 stekeplater |
5 Ha litt mel på et bakebord, og – Skrap ut deigen – Jevn den forsiktig ut – Strø over litt mel og – Skjær trekantaktige biter – Legg dem på stekeplatene |



6 Stekes midt i ovnen i 15-20 min. Til de har fått fin farge og sprøe skorper |
7 Avkjøles på rist |

