Da jeg var lita fikk jeg var kakevafler ganske populært, iallefall i min omgangskrets, men så forsvant de. Jeg hadde helt glemt dem helt til forleden dag, da jeg plutselig fikk skikkelig lyst på kakevafler. Kakevafler er sprø “småkaker” /”vafler” som stekes i vaffeljern. De minner litt om potetmelstopper, og er skikkelig gode. De kan spises som de er eller sammen med for eksempel iskrem. Skikkelig godt!

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
8 -10 plater | 20 min. | Enkel |
Ingredienser:
500 g | Potetmel |
250 g | Sukker |
250 g | Smør (margarin er faktisk bedre enn smør her) |
4 | Egg |
3 ts | Bakepulver |

Slik gjør du:
1 Smelt smøret – Halvpisk eggene – Sett på vaffeljernet |
2 Bland sammen potetmel, bakepulver og sukker i en bolle |
3 Bland inn smør og egg i røra |
4 Stek røra i vaffeljernet til de er lysegule Det kan være at du må smøre jernet før du har i røra |
5 Avkjøles på rist |
6 Deles opp i hjerter |
7 Vaflene kan oppbevares i kakeboks Men ikke sett på lokket før dagen etter |