Saftig og sprø “fritert” kylling i Airfryer. Det er helt utrolig, men jeg synes faktisk at kyllinglårene blir bedre i Airfryeren enn når de blir fritert i frityrgryta.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 | 20 | Enkelt |
Ingredienser:
| 4 | Kyllinglår |
Marinade og strø:
| 2 | Egg |
| 2 ts | Oregano |
| 1 dl | Rømme |
| 1 ss | Sennep |
| 3-4 ss | Panko eller (strøbrød) |
| ½ ss | Paprikapulver (valgfritt) |
Tilbehør (valgfritt):
| Salat, tomat, agurk, mais | |
| Potetbåter |

Slik gjør du:
| 1 Tørk kyllinglårene godt – Strø over litt salt (valgfritt) |
| 2 Lag marinaden: -Visp sammen eggene – Bland inn rømme, oregano og sennep – Ha blandingen i en dyptallerken |
| 3 Legg Brødsmulene (Panko) i en annen dyptallerken – Tilsett ½ ss paprika hvis du ønsker |
| 4 Dypp kyllingen i eggeblandingen – Dypp dem så i brødsmulene – Legg dem i kurva i Airfryeren Skinnsiden opp |


| 5 Sett airfrieren på 180 grader, og – La kyllinglårene «friteres» i ca 15 min |

| 6 Servers med salat og potetbåter, og/eller sursøt saus til dipp |

