Lutefisklefser er mye bedre enn det høres ut som. Så hvis du har rester etter lutefiskmiddagen, anbefaler jeg disse lutefisk lefsene enten til lunsj eller som en forrett en dag eller to etterpå. Oppskrift og ide fant jeg på Kiwi sine sider, og det var skikkelig digg (hvis du ønseer å se origianloppskriften . trykk HER).

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4 – 8 | 20 min. | Enkel |

Ingredienser:
8 | Lefser |
Lutefisk (rester) | |
8 | Mandelpoteter (eller rester) |
150 g | Bacon (i biter eller rester) |
Rømme (drømmelett) | |
Gressløk (hakket) |

Slik gjør du:
1 Skrell potetene, og – Kok dem møre i saltet vann Eller varm opp potetrestene fra lutefiskmiddagen |
2 Skjær baconet i terninger, og – Stek dem sprø i tørr panne Eller varm opp baconrestene fra lutefiskmiddagen |
3 Stek lutefisk restene i baconfettet |
4 Smør rømme på lefsene – Legg på lutefisk, poteter og baconterninger – Strø over gressløk Rull sammen lefsene og del dem på midten |
5 Serveres straks 2-4 biter pr. person |

