JIPPI! I dag, 31 januar, er det “Hot chocolate day”. Det må jo bare være en av de beste dagene i året! Dette er dagen da varm sjokolade skal feires! Det er veldig hyggelig at varm sjokolade har fått sin egen dag – for det er jo veldig godt da! Så i dag lager jeg varm sjokolade med krem, for å riktig markere dagen, og for å varme opp min vinterkalde familie.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
2-3 | 5 min. | Enkel |
Ingredienser:
½ dl | Vann |
1 plate | Kokesjokolade (100 g) |
6 -7 dl | Melk |
1 – 2 dl | Kremfløte |
½ – 1 ts | Sukker |

Slik gjør du:
1 Kok opp vannet – Ta kasserollen av plata – Brekk opp koksjokoladen i biter, og – Ha dem i vannet – La dem smelte – Rør sjokoladen ut i vannet |
2 Tilsett melken, og Varm opp, mens du rører Sjokoladen trenger ikke å koke , bare varmes opp til den er passe varm og sjokoladen godt blandet inn i melken |
3 Pisk fløten og sukkeret til krem |
4 Hell Sjokoladen i en koppene, – Legg en raus kremdott på toppen, og – NYT! |
