I dag lager jeg Delfiakake. Det er en skikkelig mektig kake, men det er bare et absolutt “must” når det kommer til jul og julefeiring her i huset. Den er utrolig populær både blant de voksne og ikke minst blant barna.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 1 kake | 30 min. (+ tid til å stivne) | Enkel |
Ingredienser:
| 2 pl | Kokesjokolade |
| 4 ss | Sterk kaffe |
| 250 g | Delfiafett |
| 2 | Egg |
| 2-3 ss | Sukker |
| ½ pk | Søt kjeks (Per) |
| 100 g | Marsipan |
| 1 pose | Geletopper |
| Non-stop (valgfritt) |

Slik gjør du:
| 1 Kle en avlang brødform med matpapir |
| 2 Smelt sjokoladen over vannbad og avkjøl |
| 3 Smelt Delfiafettet over svak varme |
| 4 Pisk egg og sukker til eggedosis |
| 5 Tilsett sjokoladen til eggedosisen, og bland godt |
| 6 Tilsett Delfiafettet forsiktig: – Litt om gangen, under stadig omrøring – Rør godt så det blir en jevn og fin røre |
| 7 Legges lagvis i formen med kjeks, marsipan og geletopper |
| 8 Pyntes med 2 rekke med geletopper, eller non-stop og geletopper |
| 9 Settes kjølig til den er stiv og serveres i små tynne skiver |
| 10 Oppbevares kjølig |

