Fra Svetlanas krok: Sommerlunsj med reker

Reker er alltid godt, spesielt på sommeren. Ved å legge opp alle ingrediensene til et rekesmørbrød på et fat, ser det både vakkert og fristende ut. Fordelen med å server rekene slik er at alle selv kan velge hva de vil ha på rekesmørbrødet sitt. 

sommerlunsj med reker  Ingredienser:  500 gr	Reker (ferske) 1	Avokado 1/2	Agurk 1 pose	Salat blad 10 	Cherrytomater 1	Sitron 2 	Egg (kokte) ½ 	Rødløk 1	Loff 	Smør, majones
Porsjoner: Tid: Vanskelighetsgrad
 3  30 min Enkel

Ingredienser:

500 gr Reker (ferske)
1 Avokado
1/2 Agurk
1 pose Salatblader
10  Cherrytomater
1 Sitron
Egg (kokte)
½  Rødløk
1 Loff
Smør, majones

Slik gjør du:

1. Rensk rekene 
2. Skyll grønsakene
3. Del sitronen i to
– Skjær den ene delen i tynne skiver
4. Skjær løk i tynne strimler og
– Press over litt sitronsaft
5. Skrell og skjær avokadoen i tynne strimler,
– Press over litt sitronsaft slik at den blir ikke mørk
6. Skjær eggene i skiver (bruk eggedeler) 
7. Legg rekene på midten av fatet,
– Dander salatblad, egg og grønnsaker rund rekene
8. Serveres med loff, smør og majones 
sommerlunsj med reker  Ingredienser:  500 gr	Reker (ferske) 1	Avokado 1/2	Agurk 1 pose	Salat blad 10 	Cherrytomater 1	Sitron 2 	Egg (kokte) ½ 	Rødløk 1	Loff 	Smør, majones

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s