Lørdagskos med Eplemuffins!

Eplemuffins med kanel og eplemos , smaker utrolig godt til kaffe, te eller kakao. De er enkle å lage, og veldig gode på smak. Jeg har brukt hjemmelaget eplemos på epler fra hagen, men det er ingenting i veien for å bruke eplemos fra butikken til disse muffinsene.

Eplemuffins med kanel - med eplemos Ingredienser: 1½ dl Sukker 100 g Smør /margarin (smeltet) 2 Egg 2½ dl Hvetemel 1 ts Bakepulver 1 ts Vaniljesukker 1 ts Kanel 1 dl Melk 1 dl Eplemos Pynt: 2-3 ss Melis 2-3 ts Vann (sitronsaft)

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
1225 min.Lett

Ingredienser:

1½ dlSukker 
100 gSmør /margarin (smeltet)
2Egg
2½ dlHvetemel
1 tsBakepulver
1 tsVaniljesukker
1 tsKanel
1 dlMelk
1 dlEplemos (hjemmelaget eller kjøpt)

Pynt:

2-3 ssMelis
2-3 tsVann (sitronsaft)
Eplemuffins med kanel - med eplemos Ingredienser: 1½ dl Sukker 100 g Smør /margarin (smeltet) 2 Egg 2½ dl Hvetemel 1 ts Bakepulver 1 ts Vaniljesukker 1 ts Kanel 1 dl Melk 1 dl Eplemos Pynt: 2-3 ss Melis 2-3 ts Vann (sitronsaft)

Slik gjør du:

1 Sett stekeovnen på 200°C
2 Ha sukkeret i en bolle,
– Hell over smeltet smør,
– Pisk noen minutter
3 Tilsett et egg om gangen, og
– Pisk kraftig mellom hvert egg
4 Ha i resten av ingrediensene.
5 Deigen fordeles i muffinsformer som fylles ½ fulle
6 Lag en fordypning og
– Legg i 1 ts eplemos

7 Stekes i ca 15 min.
8 Avkjøles på rist

9 Bland sammen melis og vann (sitronsaft)
10 Sprøyt muffinsene med litt melis

Tilbehør:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s