I dag var jeg så heldig at jeg fikk et parr Korona – votter (eller Corona – votter) i gave. Koronavotten er designet av @gladstrikkeren, som for øvrig ønsker flere teststrikkere til oppskriften sin. Jeg ble skikkelig glad for gaven, og synes det er veldig artig å ha koronavotter i disse koronatider. Det er så gøy at ikke alle blir helt handlingslammet, men at noen faktisk lar seg inspirere av viruset, og utfolder seg kreativt. Vottene er i alle fall skikkelig fine, og denne torg-varianten, – tror det heter torgvotter, når fingrene stikker ut – fungerer så flott til å sykle med, nå når det er vår.
For å hoppe rett til oppskriften på gulrotkake – trykk HER
Enkel og god gulrotkake med kremostfyll og -topping.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 1 kake | 60-75 min. | Enkel/middels |
Ingredienser:
| 2 | Egg |
| 2 dl | Sukker (brunt) |
| 1 dl | Maisolje |
| 1 ts | Kanel |
| ½ ts | Vaniljesukker |
| 2 ts | Bakepulver |
| 2 dl | Hvetemel |
| 250 g | Gulerøtter (revne) |
Fyll og topping:
| 50 g | Margarin |
| 3 dl | Melis |
| 2 ts | Vaniljesukker |
| 200 g | Smøreost |
Slik gjør du:
| 1 Sett ovnen på 175°C – Smør en rund kakeform (20-24 cm) – Legg eventuelt bakepapir i bunnen av forma |
| 2 vask og skrell gulerøttene – Rasp dem |
| 2 Visp egg og sukker til eggedosis |
| 3 Vend inn de øvrige ingrediensene |
| 4 Ha røren i en godt smurt og strødd form |
| 5 Stekes på rist, nedre del av ovnen i ca 45 minutter |
| 6 Avkjøles på rist |
| 7 Rør sammen ingrediensen til fyllet, – Del kaka i 2, og – Fordel fyllet inni og rundt kaka |



