Frokostfavoritt – eggerøre

Når det er lørdag, er det alltid hyggelig med noe ekstra godt til frokost. En skikkelig frokostfavoritt er eggerøre. Det er så anvendelig, og passer sammen med nesten alt pålegg. – Ja, kanskje med unntak av sjokoladepålegg. Jeg synes eggerøra blir best når den blir stekt på lav temperatur – da tar det sånn 7- 10 min. Det er ikke noe i veien for å steke den på mye kortere tid, hvis du øker varmen på plata. Men da blir eggerøren tørrere og mindre kremet.

Eggerøre Ingredienser: ½ - 1 ss Smør 3 Egg 3 ss Melk (eller vann) 1 ss Gressløk (hakket) - valgfritt 1 ss Persille (hakket) - valgfritt Salt og pepper

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
210 min.Enkel

Ingredienser:

½ – 1 ssSmør
3Egg
3 ssMelk (eller vann)
1 ssGressløk (hakket) – valgfritt
1 ssPersille (hakket) – valgfritt
 Salt og pepper

Slik gjør du:

1 Sett en stekepanne på middels/lav varme
– Ha i smør
2 Visp sammen egg, melk, salt og pepper
3 Hell blandingen stekepanna, og
– Rør med stekespade eller sleiv til røra har stivnet og
er ferdig (det tar mellom 5-10 min.)
4 Hakk litt gressløk og/eller persille og rør inn
5 Serveres varm eller romtemperert
Eggerøre Ingredienser: ½ - 1 ss Smør 3 Egg 3 ss Melk (eller vann) 1 ss Gressløk (hakket) - valgfritt 1 ss Persille (hakket) - valgfritt Salt og pepper

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s