Dette er en mild, søt men god, indisk middagsrett. Serveres med Naanbrød, og/eller Gul ris.
| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 | 45-60 min. | Enkel/middels |
Ingredienser:
| 2 | Mangoer (godt modne) |
| 1 | Løk |
| 3 fedd | Hvitløk |
| 1 ½ dl | Kyllingkraft |
| 1 | Lime (skall og saft) |
| 1 ts | Ingefær (raspet) |
| 2 ss | Koriander (hakket) |
| 1 ts | Kajennepepper |
| Salt | |
| 700 g | Scampi |
Slik gjør du:
| 1 Hakk løk og hvitløk – Press sitronen og rasp skallet – Skrell mangoen, og – Kjør den til purreen i foodprosessor |
| 2 Sett en stekepanne på middelsvarme, og – Varm opp oljen – Ha i løken og – La den steke på middels/svak varme i ca. 10 min. Til den er myk |
| 3 Tilsett hvitløken, og – La det steke i ca. 1 min. |
| 4 Tilsett mangopurreen, kraften, limesaft, ingefær, salt og Kajennepepper |
| 5 La det hele koke i ca. 40 min – Tilsett scampien og – La det trekke i 2-3 min. – Rør inn koriander, og ta sausen av varmen |
Anbefalt tilbehør:
eller





