Lunsjtips! Nystekte snurrer med ost, persille, purre, og skinke

Gode Snurrer! Gjærdeigen er tilsatt ost, persille og purre, og snurrene er fylt med skinke og ost. Gode å spise slik de er, og flotte til å ta med som lunsj eller som mellommål på stranden eller på tur. Passer utmerket som tilbehør til supper og salater. Nydelig til for eksempel tomatsuppe (for oppskrift trykk HER) eller Sjampinjongsuppe (for oppskrift, trykk HER)

Snurrer med ost, persille, purre og skinke Ingredienser 3 ½ dl Vann 1 pk Gjær Ca. 600 g Hvetemel 150 g Hvitost (revet) ½ bunt Persille (hakket) ¼ - ½ Purre (hakket) 1 ts Salt 2 ts Sukker Fyll: 150 g Ost (revet) 150 g Skinke
Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad
20   Enkel

Ingredienser:

3 ½ dl Vann
1 pk Gjær
Ca. 600 g Hvetemel
150 g Hvitost (revet)
½ bunt Persille (hakket)
¼ – ½ Purre (hakket)
1 ts Salt
2 ts Sukker

Fyll:

150 g Ost (revet)
150 g Skinke
Snurrer med ost, persille, purre og skinke Ingredienser  3 ½ dl	Vann 1 pk	Gjær Ca. 600 g	Hvetemel 150 g	Hvitost (revet) ½ bunt	Persille (hakket) ¼ - ½	Purre (hakket) 1 ts 	Salt 2 ts	Sukker  Fyll:  150 g	Ost (revet) 150 g	Skinke

Slik gjør du:

1 Rasp osten, og
– Hakk persille og purre
2 Rør ut gjæren i det lunkne vannet
3 Tilsett de øvrige ingrediensene
4 Elt deigen i 4-6 min.
5 Dekk deigen med et bakeklede, og
– Sett deigen til heving
(ca. 45-60 min.)
6 Hell deigen på et bakstebord
– del den i to
– Kjevle den ut til et rektangel
– Legg på fyllet
– Rull sammen til en pølse, og
– Skjær skiver, som
– Settes på bakepapirkledd stekeplate
7 Sett stekeovnen på 200 grader
– La snurren etterheve i ca 30 min.
8 Pensle eventuelt med egg, og
– Stekes i 12 minutter
Snurrer med ost, persille, purre og skinke Ingredienser 3 ½ dl Vann 1 pk Gjær Ca. 600 g Hvetemel 150 g Hvitost (revet) ½ bunt Persille (hakket) ¼ - ½ Purre (hakket) 1 ts Salt 2 ts Sukker Fyll: 150 g Ost (revet) 150 g Skinke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s