Denne Grønnsakssuppen med pølsebiter lager du på 1-2-3. Jeg spiser den til lunsj men den passer like godt som en lunsjrett.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 3-4 | 15 – 20 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 6 | Poteter |
| 3 | Gulerøtter |
| ¼ | Kålrabi |
| ½ | Purreløk |
| 2-4 | Pølser |
| 7 ½ dl | Grønnsakkraft (eller vann og buljong) |
| 1 ss | Persille (hakket, men valgfritt) |
Slik gjør du:
| 1 Skrell grønnsakene, – Skjær dem i passe store biter – Hakk persillen og – Skjær pølser og purre i skiver |
| 2 Ha grønnsakene i en kasserolle, – Hell over grønnsakkraften, og – Kok opp – Slå ned varmen og – La det småkoke |
| 3 Når grønnsakene begynner å bli møre, – Tilsett pølser og eventuelt persille, og – Kok til alt grønnsakene er møre og pølsebitene varme |
| 4 Serveres rykende varmt Sammen med for eksempel Lyst brød med rugmel |

Anbefalt tilbehør:

