Denne desserten er frisk og god med bringebær og fersken. Toppet med hvit sjokolade, yoghurt og pekannøtter .

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 | 15- 20 min. | Enkel |

Ingredienser:
| 1 pk | Bringebær (ferske) |
| 4 | Fersken (fersk eller hermetisert- skjært i biter) |
| 75 g | Hvit sjokolade |
| 200 g | Gresk yoghurt (romtemperert) |
| 50 g | Pekannøtter |
| 100 g | Sukker |



Slik gjør du:
| 1 Smelt sukker til karamell – Tilsett Pekannøttene, – Rør rundt, og – Hell det over på et bakepapir – La det avkjøles, og – Grovhakkes |
| 2 Smelt sjokoladen over vannbad, – Rør inn den romtempererte yoghurten |
| 3 Skjær ferskenen i biter |
| 4 Legg ferskenbitene i dessertskåler eller glass – Fordel sjokolade yoghurten over – Strø over pekannøttene og – Legg i bringebærene |

