Tapas med små, salte poteter og aioli

Disse små salte potetene er gode som tilbehør til kjøtt og fisk, De er om mulig enda bedre som en tapas rett, servert enten sammen med eller overrislet med Aioli.

Bakte småpoteter Ingredienser: 450 g Nypoteter (små) 1 ss Olje (oliven) Salt https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
 4-6 45 min Enkel

Ingredienser:

450 gNypoteter (små)
1 ssOlje (oliven)
 Salt (Flak)

Bakte småpoteter Ingredienser: 450 g Nypoteter (små) 1 ss Olje (oliven) Salt https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Sett stekeovnen på180
2 Hvis poteten ikke er små, skjær den i biter
3 Ha poteten i en ildfast form,
– Dryss over litt oljen, og
– Litt salt
4 Stekes i 30 – 45 min.
Til potetene er myke
5 Serveres varme

Foreslått tilbehør:

Bakte småpoteter Ingredienser: 450 g Nypoteter (små) 1 ss Olje (oliven) Salt https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s