Tapas med små, salte poteter og aioli

Disse små salte potetene er gode som tilbehør til kjøtt og fisk, De er om mulig enda bedre som en tapas rett, servert enten sammen med eller overrislet med Aioli.

Bakte småpoteter Ingredienser: 450 g Nypoteter (små) 1 ss Olje (oliven) Salt https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
 4-6 45 min Enkel

Ingredienser:

450 gNypoteter (små)
1 ssOlje (oliven)
 Salt (Flak)

Bakte småpoteter Ingredienser: 450 g Nypoteter (små) 1 ss Olje (oliven) Salt https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Sett stekeovnen på180
2 Hvis poteten ikke er små, skjær den i biter
3 Ha poteten i en ildfast form,
– Dryss over litt oljen, og
– Litt salt
4 Stekes i 30 – 45 min.
Til potetene er myke
5 Serveres varme

Foreslått tilbehør:

Bakte småpoteter Ingredienser: 450 g Nypoteter (små) 1 ss Olje (oliven) Salt https://heidisboble.no/ @heidisboble

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s