For nesten fjorten dager siden fikk vi den fantastiske beskjeden om at vi får valp. Da ble verdens nusseligste dverg schnauzere født hos oppdretter Catarina Rosendahl – @lilltakt , og en av valpene skal altså bli vår:
For å hoppe rett til oppskriften på Garganelli med spinat – Trykk HER

Valpen skal hete Selma, og jeg gleder meg noe desperat til vi får henne i hus. Heldigvis får vi litt bilder med jevne mellomrom – og jammen har valpene vokst på disse to ukene:

De er ufattelig søte der de ligger og koser seg i valpebingen:


Hjemmelaget garganelli er såå godt. Du trenger egentlig ikke så masse saus eller flere smaker for garganellien er så god i seg selv. Så i dag blir det med spinat. Det er ikke så vanskelig å lage Garganelli. Det du trenger er et garganellibrett eller noe lignende for å rulle pastaene på (trykk HER, for å se hvordan du ruller garganelli).

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4 – 5 | 20 + 30 min | Middels |
Ingredienser:
1 porsjon | Garganelli |
2 ts | Olje (oliven) |
300 g | Spinat |
1 fedd | Hvitløk |
Salt, pepper, muskattnøtt | |
2 ss | Pinjekjerner (ristet) |
2-4 ss | Parmesan (revet) |
Slik gjør du:

52 Kok opp vann med salt skal være like salt som Adriaterhavet |
3 Ha oljen i en stekepanne middels varme – Knus hvitløken og ha den i oljen – Tilsett spinaten, – Rør rundt og – La den synke sammen – Smak til med litt salt, pepper og eventuelt muskatnøtt |
4 Ha garganelliene i det kokende vannet |
6 Ikke kok for lenge, de er ferdige når de skifter farge Jo tykkere pastaen er, jo lengre koketid |
7 Hell av vannet eller ta ut pastaen og – Vend pastaen i spinaten – Dryss over parmesan og eventuelt pinjenøtter |
8 Serveres umiddelbart |
Her finner du oppskrifter på flere pasta-sauser og -typer
