Andre Kontroll – kreftfri eller ikke?

For 3 måneder siden var jeg på den første kontrollen etter operasjonen. Alt så bra ut. De flyttet meg for videre kontroller til fra St. Olav til Trondheimsgynekologene, som var de som henviste meg til St. Olav i utgangspunktet.

Sirkus Shoppingsenter: Toppen Helsesenter 4 etg. Parkering i parkeringskjeller Adresse: Trondheimsgynekologene Falkenborgvegen 9 7044 Trondheim

Siden alt så bra ut for 3 måneder siden tenkte jeg ikke så veldig mye på denne kontrollen, og troppet opp glad og fornøyd, med munnbind og nyspritet på hendene. Men under undersøkelsen fant gynekologen polypper som hadde dannet seg de siste 3 månedene. De ble fjernet og gynekologen forsikret meg om at de som oftest var ufarlige, men at de måtte sendes inn til kontroll for sikkerhets skyld. Da ble jeg skikkelig bekymret. Jeg tenkte på forrige gang jeg var hos henne. Da tok hun også en rekke prøver, også rutinemessig for sikkerhets skyld med forsikringer om at det som oftest var helt ufarlig!

Nå har jeg googlet litt, og ser at polypper som oftest er ufarlig. Likevel klarer jeg ikke helt å slippe tanken på at det kanskje ikke er det. For nå synes jeg at jeg er herjet nok med og synes at alt godt kan være i orden. Selvfølgelig kom jeg ikke på noen spørsmål å stille da jeg gikk ut etter kontrollen. Men på vei ut av døra ble jeg lovet informasjon om resultatene på sms. Selvfølgelig glemte jeg å spørre om hvor lenge det tar før jeg får smsen og resultatet. Håper i allefall at det ikke tar på månedsvis denne gangen.

I morgen går det sikkert bedre, men akkurat nå er jeg bekymret!

Tidligere innlegg fra meg om dette:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s