Det er skikkelig godt med vafler til frokost. I dag blir det havrevafler. De er skikkelig gode – og et litt sunnere alternativ enn vanlige vafler.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 | 20 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 4 dl | Havregryn (eller havremel) |
| 1 dl | Havremel |
| 1 ts | Bakepulver |
| 2 | Egg |
| 4-5 dl | Melk |
| Smør (til steking) |

Slik gjør du:
| 1 Kjør havregrynene i foodprosessor til det blir «mel» |
| 2 Tilsett resten av ingrediensene, og – Bland godt |
| 3 Smør vaffeljernet med litt smør eller olje – Ha i vaffelrøre, og – Stek dem gylne |
| 4 Legg de ferdig stekte vaflene på en rist Da blir de litt sprøere |
| 5 Legg vaflene på et serveringsfat når de skal serveres Serves nystekte, – Gjerne sammen med syltetøy eller |

