Kantarellstuing passer godt som tilbehør til kjøtt, spesielt til vilt. Som fyll i omelett, eller på brødskiva er det helt fantastisk.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 | 15 min. | Enkel |

Ingredienser:
| 300 g | Kantareller |
| 2 ss | Smør |
| 1 | Løk |
| 1 ts | Timian (Tørket) |
| ½ ts | Pepper (svart) |
| 2 dl | Fløte |
| Persille til pynt (vagfritt) | |
| Salt |
Slik gjør du:
| 1 Rens og børst soppen – Del den i mindre biter – Finhakk løken – Riv parmesanen og – Hakk persillen |
| 2 Smelt smør i en varm panne – Legg kantarellen i pannen når smøret er smeltet, og – Stek soppen til vannet er fordampet. |
| 3 Tilsett løken, timian og sort pepper. – Senk temperaturen middels varme – La det frese til soppen har fått farge, og løken har blitt gjennomsiktig og myk |
| 4 Hell over fløten, og – La det koke opp – Slå ned varmen og – La det surre litt ca 1-2 min |
| 5 Smak til med salt, og – Server |

