Saftig og sprø “fritert” kylling i Airfryer. Det er helt utrolig, men jeg synes faktisk at kyllinglårene blir bedre i Airfryeren enn når de blir fritert i frityrgryta.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4 | 20 | Enkelt |
Ingredienser:
4 | Kyllinglår |
Marinade og strø:
2 | Egg |
2 ts | Oregano |
1 dl | Rømme |
1 ss | Sennep |
3-4 ss | Panko eller (strøbrød) |
½ ss | Paprikapulver (valgfritt) |
Tilbehør (valgfritt):
Salat, tomat, agurk, mais | |
Potetbåter |

Slik gjør du:
1 Tørk kyllinglårene godt – Strø over litt salt (valgfritt) |
2 Lag marinaden: -Visp sammen eggene – Bland inn rømme, oregano og sennep – Ha blandingen i en dyptallerken |
3 Legg Brødsmulene (Panko) i en annen dyptallerken – Tilsett ½ ss paprika hvis du ønsker |
4 Dypp kyllingen i eggeblandingen – Dypp dem så i brødsmulene – Legg dem i kurva i Airfryeren Skinnsiden opp |


5 Sett airfrieren på 180 grader, og – La kyllinglårene «friteres» i ca 15 min |

6 Servers med salat og potetbåter, og/eller sursøt saus til dipp |
