Førjulskos med Farmors serinakaker

 

Farmors Serinakaker er noe jeg absolutt må bake med jevne mellomrom. De er store, sprø og smelter så og så på tungen.

Farmors Serinakaker Ingredienser 150 g Smør 250 g Hvetemel 2 ts Bakepulver 2 ts Vaniljesukker 100 g Sukker 1-2 Egg https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
ca 3040 min.Enkel

Farmors Serinakaker  Ingredienser  150 g	Smør  250 g	Hvetemel 2 ts	Bakepulver 2 ts	Vaniljesukker  100 g	Sukker 1-2 	Egg   https://heidisboble.no/ @heidisboble
-w2

Ingredienser:

150 gSmør
250 gHvetemel
2 tsBakepulver
2 tsVaniljesukker
100 gSukker
1 – 2Egg

TIPS! Deigen kan fryses – så lag så mange som du trenger og frys resten av deigen til neste gang du skal bake farmors Serinakaker

Slik gjør du:

1 Sett stekeovnen på 200 grader
– Legg bakepapir på stekeplater
2 Pisk sammen egget,
3 Smuldre sammen mel, bakepulver, vaniljesukker og smør
– Tilsett sukker og egg
– Arbeid deigen raskt sammen
4 Trill deigen ut til en lang pølse
– Skjær pølsen i like store biter
– Trill til kuler
5 Sett kulene på bakepapir, og
– Trykk dem ned med en gaffel
6 Stekes i ca 10-12 min.
Midt i ovnen 200 grader
7 Avkjøles på rist
8 Oppbevares i tett boks
hvis man ikke spiser alle på en gang

Farmors Serinakaker Ingredienser 150 g Smør 250 g Hvetemel 2 ts Bakepulver 2 ts Vaniljesukker 100 g Sukker 1-2 Egg https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s