Dagens forrett – Pizza med eple, rosmarin og seranoskinke

 Pizza med eple, rosmarin og seranoskinke er skikkelig godt, som fingermat, forrett, ja også som en hovedrett.

Pizza med eple, rosmarin og seranoskinke (forrett) Ingredienser 1 Pizzadeig (for oppskrift, trykk HER) 1 Mozzarella (smuldret) 1 Eple (i tynne skiver) Blåmuggost (valgfritt) Seranoskinke (i tynne skiver) Rosmarin (fersk) Pepper (nykvernet) Tips! Du kan bruke en ferdig kjøpt pizza bunn til denne retten, hvis du ønsker å spare tid og krefter https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
 25 min.Enkel

Pizza med eple, rosmarin og seranoskinke (forrett) Ingredienser 1 Pizzadeig (for oppskrift, trykk HER) 1 Mozzarella (smuldret) 1 Eple (i tynne skiver) Blåmuggost (valgfritt) Seranoskinke (i tynne skiver) Rosmarin (fersk) Pepper (nykvernet) Tips! Du kan bruke en ferdig kjøpt pizza bunn til denne retten, hvis du ønsker å spare tid og krefter https://heidisboble.no/ @heidisboble

Ingredienser:

1Pizzabunn (for oppskrift, trykk HER)
1Mozzarella (smuldret)
1Eple (i tynne skiver)
 Blåmuggost (valgfritt)
 Seranoskinke (i tynne skiver)
 Rosmarin (fersk)
 Pepper (nykvernet)

Tips! Du kan bruke en ferdig kjøpt pizza bunn til denne retten, hvis du ønsker å spare tid og krefter

Pizza med eple, rosmarin og seranoskinke (forrett) Ingredienser 1 Pizzadeig (for oppskrift, trykk HER) 1 Mozzarella (smuldret) 1 Eple (i tynne skiver) Blåmuggost (valgfritt) Seranoskinke (i tynne skiver) Rosmarin (fersk) Pepper (nykvernet) Tips! Du kan bruke en ferdig kjøpt pizza bunn til denne retten, hvis du ønsker å spare tid og krefter https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Lag pizzabunnen (oppskrift HER eller følg anvisingen på pakken)
2 Sett ovnen på 220 grader, og
– Legg bakepapir på en stekeplate
3 Kjevle ut pizzabunnen
– Smuldre mozzarellaen over bunnen
– Skjær eplene i tynne skiver, og
– Fordel dem over mozzarellaen
– Fordel eventuelt noen små biter av blåmugg ost over
– Legg på seranoskinen
– Topp med rosmarinkvister og nykvernet pepper
4 Stekes i ca 15 min.
5 Deles i firkanter, og
– Serveres

Pizza med eple, rosmarin og seranoskinke (forrett) Ingredienser 1 Pizzadeig (for oppskrift, trykk HER) 1 Mozzarella (smuldret) 1 Eple (i tynne skiver) Blåmuggost (valgfritt) Seranoskinke (i tynne skiver) Rosmarin (fersk) Pepper (nykvernet) Tips! Du kan bruke en ferdig kjøpt pizza bunn til denne retten, hvis du ønsker å spare tid og krefter https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s