Meteorittkjeks er egentlig søte havre kjeks med mini marshmallows. De smaker godt, og er tøffe i form og farge, Smaker best sammen med et glass melk.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 36 | 30 min | Enkel |
Ingredienser:
| 200 g | Smør |
| 2 ½ dl | Sukker (hvitt) |
| ½ dl | Sukker (brunt) |
| 2 ts | Vaniljesukker |
| 1 | Egg |
| 2 ½ dl | Hvetemel |
| 5 dl | Havregryn (lettkokte) |
| ½ ts | Bakepulver |
| ½ ts | Natron |
Smakstilsetning (valgfritt):
| Marshmallows (mini – i flere farger) |
Tips!Hvis du ønsker mer autentiske meteoritt kjekser kan en bytte ut 2 ss av hvetemel med 2 ss kakaopulver.

Slik gjør du:
| 1 Sett ovnen på 175 grader – Legg bakepapir på stekeplater |
| 2 Vips smør, sukker (hvitt, brunt og vanilje) lett og luftig |
| 3 Tilsett egget, Visp inn |
| – Tilsett mel, bakepulver, natron og havregryn – Bland godt sammen til en deig |
| 4 Tilsett Marshmallows og – Rør Så det blir godt fordelt i deigen |
| 5 Sett deigen med teskje på bakepapirkledde stekeplater NB! de flyter litt utover under steking så la det være plass i mellom dem |
| 6 Stekes i 8-10 min. 175 grader De skal stivne langs kanten og akkurat «sette seg» i midten |
| 7 Avkjøles noen minutter på stekeplaten, før de overføres til rist Eller spises |

