Zero waste – Pytt i panne til frokost i dag

 

Pytt i panne er bare verdens beste måte å få brukt opp rester på. I dag er det kjøtt, poteter og gulrøtter i min pytt i panne. Men strengt tatt kan en bruke alle grønnsaks- og kjøttrester til denne retten. Ja, strengt tatt så trenger en ikke kjøtt heller. Pytt i panne er en flott måte å bruke opp rester på. Det kan serveres til frokost, brunsj, lunsj, middag eller kveldsmat. Skikkelig godt uansett, men det er en fordel at man er skikkelig sulten for det er veldig mettende.

Pytt i panne Ingredienser Poteter (kokte) Gulerøtter (kokte) Kjøttrester eller pølse Egg Salt, pepper Smør Brød (valgfritt) https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
 15 minEnkel

Pytt i panne Ingredienser Poteter (kokte) Gulerøtter (kokte) Kjøttrester eller pølse Egg Salt, pepper Smør Brød (valgfritt) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Ingredienser:

 Poteter (kokte)
 Gulerøtter (kokte)
 Kjøttrester eller pølse
 Egg
 Salt, pepper
 Smør
 Brød (valgfritt)

Tips Pytt i panne er også godt sammen med rødbeter eller ketchup

Pytt i panne Ingredienser Poteter (kokte) Gulerøtter (kokte) Kjøttrester eller pølse Egg Salt, pepper Smør Brød (valgfritt) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Skjær kokte poteter, gulerøtter og kjøttrester i terninger
2 Smelt smøret i en stekepanne
Høy/middels varme
3 Ha potetene, gulerøttene og kjøttet i stekepanna
– La det steke  til potetene er gylne eller alt er varmt
4 Stek egg
5 Server pytt i panne toppet med egg
– Gjerne sammen med litt godt brød
Pytt i panne Ingredienser Poteter (kokte) Gulerøtter (kokte) Kjøttrester eller pølse Egg Salt, pepper Smør Brød (valgfritt) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s