Pytt i panne er bare verdens beste måte å få brukt opp rester på. I dag er det kjøtt, poteter og gulrøtter i min pytt i panne. Men strengt tatt kan en bruke alle grønnsaks- og kjøttrester til denne retten. Ja, strengt tatt så trenger en ikke kjøtt heller. Pytt i panne er en flott måte å bruke opp rester på. Det kan serveres til frokost, brunsj, lunsj, middag eller kveldsmat. Skikkelig godt uansett, men det er en fordel at man er skikkelig sulten for det er veldig mettende.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
15 min | Enkel |

Ingredienser:
Poteter (kokte) | |
Gulerøtter (kokte) | |
Kjøttrester eller pølse | |
Egg | |
Salt, pepper | |
Smør | |
Brød (valgfritt) |
Tips Pytt i panne er også godt sammen med rødbeter eller ketchup

Slik gjør du:
1 Skjær kokte poteter, gulerøtter og kjøttrester i terninger |
2 Smelt smøret i en stekepanne Høy/middels varme |
3 Ha potetene, gulerøttene og kjøttet i stekepanna – La det steke til potetene er gylne eller alt er varmt |
4 Stek egg |
5 Server pytt i panne toppet med egg – Gjerne sammen med litt godt brød |
