Oppskriften på denne Pad Thaien er fantastisk enkel, og hele retten er ferdig på under 15 min. Skikkelig godt som middag, eller hvis du bare har lyst på noe godt en fei.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4 | 10-15 min | Enkelt |
Ingredienser:
180 g | Rusnudler |
2 ss | Olje (nøytral) |
400 g | Scampi eller Kyllingfilet (strimlet) |
300 g | Hodekål (finstrimlet) |
1 | Gulrot (finstrimlet) |
1 | Egg (sammenvispet) |
Ca 75 ml | Woksaus (Asian Wok Pad Thai e.l.) |
1 dl | Peanøtter (grovhakket) |
Topping (valgfritt):
1 | Lime (i båter) |
Bønnespirer eller Koriander (fnhakket) |


Slik gjør du:
1 – Strime kål og gulrot – Grov hakk peanøttene – Strimle kyllingen – Visp sammen egget |
2 Tilbered nudlene etter anvisningen på pakken |
3 Hvis du bruker kylling: – Stek kyllingen i oljen Til den får litt farge Bruk en stekepanne eller en wok |
4 Tilsett kål og gulrot – Wok/stek videre i 1-2 min På høy varme |
5 Skyv (kylling og) grønnsaker til en ene siden Så det blir plass til egget – Stek egget Under omrøring |
6 Renn av nudlene, – Klipp dem litt grovt opp |
7 Tilsett nudler og woksaus Hvis du bruker scampi, tilsett dem – Rør om til alt er blitt varm |
8 Bland inn peanøtter, og – Server gjerne med litt bønnespirer og en limebåt |
