Frokostfavoritt – hjemmelaget musli med tranebær og kokos

Å lage musliblandingen selv er både enkelt og billig. Men det beste av alt er at en har mer kontroll over hva som er i den og så blir det skiklelig godt da! Min favoritt er å spise muslien sammen med yoghurt, men den kan også spises med melk. Eller hva med å bruke den som strø på vaniljeis?

Musli med kokos og tranebær Ingredienser; 3 dl Havregryn 2 ts Kli (kruska eller havre) 1 dl Kokos ½ dl Tranebær (hakkete) ½ dl Rosiner () 1 ½ ss Honning 1 Egg (valgfritt) ½ Banan (moset) https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
10-12ca 25 minEnkel

Musli med kokos og tranebær Ingredienser; 3 dl Havregryn 2 ts Kli (kruska eller havre) 1 dl Kokos ½ dl Tranebær (hakkete) ½ dl Rosiner () 1 ½ ss Honning 1 Egg (valgfritt) ½ Banan (moset) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Ingredienser;

3 dlHavregryn
2 tsKli (kruska eller havre)
1 dlKokos
½ dlTranebær (hakkete)
½ dlRosiner
1 ½ ssHonning
1Egg (valgfritt)
½Banan (moset)

Tips! Du kan bytte ut tranebær med grovhakkete tørkete eplebiter om du vil

Musli med kokos og tranebær Ingredienser; 3 dl Havregryn 2 ts Kli (kruska eller havre) 1 dl Kokos ½ dl Tranebær (hakkete) ½ dl Rosiner () 1 ½ ss Honning 1 Egg (valgfritt) ½ Banan (moset) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Sett stekeovnen på 175 grader
– Legg bakepapir i en form ca 13×26 cm, eller
På ei stekeplate
2 Rør sammen alle ingrediensene
3 Hell røra ut på bakepapiret, og
– Fordel den utover bakepapiret
4 Stekes midt i ovnen i ca 15-20 min
5 La den avkjøles helt, gjerne natta over, før du har den over i en lufttett boks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s