Palak Murg – mild Indisk kyllinggryte – er både rask og enkel å lage. Den er mild og god på smak, med innslag av chili og ingefær.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 | 40-50 min | Enkel |
Ingredienser:
| 3 ss | Olje |
| 2 | Løk (hakkete) |
| 2 fedd | Hvitløk (pressete) |
| 2 cm | Ingefær (skrelt og raspet) |
| 1-2 ts | Korianderfrø (støtt) |
| 1 ts | Chilipulver (eller paprikapulver) |
| 750 g | Kylling (lår, bryst, hel oppdelt) |
| 1 dl | Vann |
| 1 terning | Kyllingbuljong |
| 750 g | Spinat (fersk) |

Slik gjør du:
| 1 Skrell og hakk løken – Del kyllingen i passe bite |
| 2 Varm oljen i en tykkbunnet kasserolle eller wok – Ha i løken, og – La den surre til den er blitt myk og blank |
| 3 Tilsett presset hvitløk, raspet ingefær, støtte korianderfrø og chilipulver – Rør godt og – La det hele surre i ytterligere 2 minutter |
| 4 Legg i Kyllingbitene, og – La dem steke til de er blitt godt brune – Tilsett vann og buljong – Kok opp – Slå ned varmen – Sett på lokk, og – La det trekke i ca 35 min Eller til kyllingen er mør Snu kyllingbitene av og til, og Tilsett med vann hvs det blir tørt |
| 5 Tilsett spinaten, og Vend sammen til spinaten begynner å bli myk Ca 1 min. |
| 6 Serveres med brød, ris og/eller grønnsaker til |
Anbefalt tilbehør:









