Selvfølgelig måtte jeg en tur til frisøren når jeg først var her. Den faste frisørdama mi hadde dessverre tatt ferie, før jeg klarte å svette meg sydover. Så jeg måtte prøve en ny! Siden alle så behovet for en snarlig visitt hos frisøren, ble jeg ble tatt med til frisøren på La Ziena Boulevard. Var faktisk så ivrig at vi stod i kø før de åpnet, for å få time. Det er et kjekt system, – du bare stikker innom, og får beskjed om når du kan komme. Siden vi sto blant de første i køen da de åpnet fikk vi time med det samme. Fem minutter etter at salongen åpnet satt jeg i frisørstolen klar for klipping. Jammen ble det klippet av meg masse hår. Men det var godt å endelig kjenne lufta i nakken igjen.
For å hoppe rett til oppskriften på Melkesjokoladepannacotta, TRYKK HER


Feiret håret med shopping på Primemark og pastabuffet på Muerde la Pasta. Temperaturen steg utover dagen, så jeg hadde skikkelig lyst til å springe igjennom vannstrålene som de andre barna som besøkte Boulevarden. (- men gjorde det ikke !)



Pannacotta, er en av de enkleste dessertene å tilberede. Jeg vet ikke av noen som er noe enklere. Denne varianten er tilberedt med melkesjokolade, den er så god! Server med friske bær og du har en dessert som imponerer den mest kresne dessertspiser.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4-6 | 10 min (+ 4 t) | Enkel |
Ingredienser:
| 3 plater | Gelatin |
| 2 ½ dl | Melk |
| 2 ½ dl | Fløte |
| 150 g | Melkesjokolade |
| Jordbær (ferske) |
Slik gjør du:
| 1 Legg gelatinbladene i bløt (min. 3 minutter) |
| 2 Ha melk og fløte i en kasserolle, og – Kok opp |
| 3 Brekk opp sjokoladen, – Ha den i den varme melken, – La stå i 2 minutter – Rør rundt |
| 4 «Vri opp» gelatinbladene, – Tilsettes den varme fløteblandingen – Rør til gelatinen er oppløst – Sil fløteblandingen |
| 5 Hell blandingen i dessertskåler |
| 6 Settes i kjøleskap i min. 4 timer |
| 7 Pyntes med Jordbær, før servering |

