Fredagskos i Spania med Melkesjokoladepannacotta

Selvfølgelig måtte jeg en tur til frisøren når jeg først var her. Den faste frisørdama mi hadde dessverre tatt ferie, før jeg klarte å svette meg sydover. Så jeg måtte prøve en ny! Siden alle så behovet for en snarlig visitt hos frisøren, ble jeg ble tatt med til frisøren på La Ziena Boulevard. Var faktisk så ivrig at vi stod i kø før de åpnet, for å få time. Det er et kjekt system, – du bare stikker innom, og får beskjed om når du kan komme. Siden vi sto blant de første i køen da de åpnet fikk vi time med det samme. Fem minutter etter at salongen åpnet satt jeg i frisørstolen klar for klipping. Jammen ble det klippet av meg masse hår. Men det var godt å endelig kjenne lufta i nakken igjen.

For å hoppe rett til oppskriften på Melkesjokoladepannacotta, TRYKK HER

Feiret håret med shopping på Primemark og pastabuffet på Muerde la Pasta. Temperaturen steg utover dagen, så jeg hadde skikkelig lyst til å springe igjennom vannstrålene som de andre barna som besøkte Boulevarden. (- men gjorde det ikke !)

Melkesjokoladepannecotta

Pannacotta, er en av de enkleste dessertene å tilberede. Jeg vet ikke av noen som er noe enklere. Denne varianten er tilberedt med melkesjokolade, den er så god! Server med friske bær og du har en dessert som imponerer den mest kresne dessertspiser.

Melkesjokoladepannacotta på fat med jordbær  Ingredienser  3 plater Gelatin  2 ½ dl Melk  2 ½ dl Fløte  150 g Melkesjokolade  Jordbærbær (ferske)
Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad
4-6   10 min (+ 4 t) Enkel

Ingredienser:

3 plater Gelatin
2 ½ dl Melk
2 ½ dl Fløte
150 g Melkesjokolade
  Jordbær (ferske)

Slik gjør du:

1 Legg gelatinbladene i bløt (min. 3 minutter)
2 Ha melk og fløte i en kasserolle, og
– Kok opp
3 Brekk opp sjokoladen,
– Ha den i den varme melken,
– La stå i 2 minutter
– Rør rundt
4 «Vri opp» gelatinbladene,
– Tilsettes den varme fløteblandingen
– Rør til gelatinen er oppløst
– Sil fløteblandingen
5 Hell blandingen i dessertskåler
6 Settes i kjøleskap i min. 4 timer
7 Pyntes med Jordbær, før servering
Melkesjokoladepannacotta på fat med jordbær Ingredienser 3 plater Gelatin 2 ½ dl Melk 2 ½ dl Fløte 150 g Melkesjokolade Jordbærbær (ferske)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s