Bakt søtpotet med fetaostkrem, spinat og pinjekjerner er en skikkelig digg! Og hva er det ikke å like? – Bakt søtpotet, toppet med rødløk og spinat, fetaostkrem og ristede pinjekjerner. NAM!

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 | 60 min | Enkel |
Ingredienser:
| 4 | Søtpoteter (eller to store) |
| 1 | Rødløk |
| 1 ss | Olje (raps) |
| 200 g | Baby spinat (fersk) |
| 30 g | Pinjekjerner |
| 250 g | Cottage Cheese |
| 100 g | Fetaost |
| Salt, pepper | |
| Pepper |

Slik gjør du:
| 1. Sett stekeovnen på 200 grader |
| 2. Vask søtpotetene, og – Stikk hull i den med en gaffel – Ha dem i en ildfast form, og – Sett dem i stekeovnen – Stek i ca. 60 min., eller til potetene er blitt myk hele veien igjennom NB! Størrelsen på potetene bestemmer hvor lenge de må steke |
| 3. Lag feteostkremen: – Bland sammen cottagecheese, og – Smuldret Fetaosten – Bland sammen |
| 4. Rist Pinjekjernene på en tørr panne |
| 5. Lag spinattoppingen: – Skjær rødløken i skiver, og – Stek løken til den blir myk – Tilsett spinaten, og – Stek til den har sunket sammen – Smak til med salt og pepper |
| 6 Skjær av toppen på poteten, – Legg på spinattopping, og – Fetaostkremen – Strø over de ristede pinjekjernene |

Tips! Du kan eventuelt tilsette 1 ss olivenolje, og 1 ts chilipulver i fetaostkremen hvis du ønsker
