Frokostfavoritt – Appelsin – og pæremarmelade

Appelsin – og pæremarmelade er utrolig frisk og godt.

Appelsin - og pæremarmelade Ingredienser: 2 Appelsiner 3 ½ dl Vann 3 ½ dl Sukker 1½ kg Pærer 3 ss Sitron saft

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
 2 timerMiddels
Appelsin - og pæremarmelade Ingredienser: 2 Appelsiner 3 ½ dl Vann 3 ½ dl Sukker 1½ kg Pærer 3 ss Sitron saft
Appelsin- og pæremarmelade på Hvetebrød i dobbel flette

Ingredienser:

2Appelsiner
3 ½ dlVann
3 ½ dlSukker
1½ kgPærer
3 ssSitron saft
Appelsin - og pæremarmelade Ingredienser: 2 Appelsiner 3 ½ dl Vann 3 ½ dl Sukker 1½ kg Pærer 3 ss Sitron saft
Appelsin- og pæremarmelade på Hvetebrød i dobbel flette

Slik gjør du:

1 Vask appelsinen
– Rasp skallet
NB! ikke få med noe av det hvite
– Fjern alt det hvite fra appelsinene
– Skjær fruktkjøttet i tynne skiver
2 Skrell pærene,
– Ta vekk kjernehuset
– Skjær dem i biter
3 Ha vann og sukker i en kasserolle,
– Varm opp til sukkeret har løst seg opp
– Tilsett appelsin, pærer, og sitronsaft
– Kok opp under omrøring,
– Fortsett å røre til temperaturen når 104 grader, og
Marmeladen har blitt tykk
– Ta den av varmen, og skum den
4 Helles i varme rene glass,
– Skru på lokket,
– Sett glassene opp ned ,og
– La dem stå på kjøkkenbenken til de er helt kalde

Appelsin - og pæremarmelade Ingredienser: 2 Appelsiner 3 ½ dl Vann 3 ½ dl Sukker 1½ kg Pærer 3 ss Sitron saft

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s