Det er alltid godt med en noe ekstra godt til frokost. Denne grønne omeletten er god, sunn og skikkelig hjerneføde!

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 2 – 3 | 15 min | Enkel |
Ingredienser:
| 200 -250 g | Erter, sukkererter, aspargesbønner og asparges (skjært i mindre biter) |
| 4 | Egg |
| Salt, pepper | |
| 4 ts | Vann |
| Dill og persille | |
| 4 ss | Smør |
| 2-3 ss | Rømme (lett) |

Slik gjør du:
| 1 Smelt smøret i stekepannen, (middels varme) – Ha i grønnsakene, og – La dem surre i ca. 3 min, Til det er blitt myke – Ha grønnsakene over på et fat |
| 2 Visp sammen egg, vann, salt og pepper – Hakk dill og persille, og |
| 3 Smelt 2 ss smør i stekepannen, (middels varme) Hell i eggeblandingen, – La omeletten steke i noen min. il den begynner å stivne på toppen Legg gjerne på et lokk |
| 4 Smør rømmen utover toppen på halve omeletten, – Fordel grønnsakene over rømmen – Brett den ene halvdelen av omeletten, Over grønnsakene og den andre halvdelen (slik at grønnsakene blir liggende i midten) |
| 5 Drys over litt dill og persille, og – Server |



