I dag er det St. Hansaften, jonsok eller midtsommeraften, så hva passer bedre enn hamburger med masse godt til! Dette er virkelig den ultimate hamburgeren, og er en min familie sin favorittburgere – den har alt og smaker helt fantastisk. Absolutt verdt å prøve.
For å hoppe rett til oppskriften på Hamburger med alt, TRYKK HER

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4 | 20 min | Enkel |
Ingredienser:
500 g | Kjøttdeig |
1 ss | Worcestershiresaus |
1 ss | Ketchup |
1 ts | Salt |
½ ts | Pepper |
Tilbehør
½ porsjon | Hamburgerbrød (For oppskrift, trykk HER) |
1 porsjon | Krydrede potetbåter (For oppskrift, trykk HER) |
½ porsjon | Aioli av bakt hvitløk (For oppskrift, trykk HER) |
4 skiver | Ost (tjukke skiver) |
4 skiver | Bacon |
8 | Sjampinjonger |
1 | Løk |
4 | Salatblader |
1 | Tomat |
Slik gjør du:
1 Lag hamburgerbrød, etter oppskriften |
2 Lag potetbåter etter oppskriften |
3 Lag Aiolien etter oppskriften |
4 Rør sammen: – Kjøttdeig – Worcestershiresaus – Ketchup – Salt og pepper |
4 Form 4 store burgere – Stek dem på middels varme – Når du snur dem, legger du på en osteskive på hver burger, og – Legg på lokk |
5 Stek: – Bacon – Skivet sopp – Skivet løk |
6 Montering – Skjær hamburgerbrød i 2 – Legg den nederste delen på et fat – Smør på Aioli – Legg på ett salatblad (på hver) – Legg på burgeren – Legg på en baconskive – Legg på en tomatskive – Legg på løk – Legg på sopp – Toppes med toppen av burgerbrødet |
– Serveres med stekte poteter |
– NYTES! |
