Kjøttfrimandag – Bulgur med grønnsaker

Bulgur med grønnsaker er en kjapp og god vegetarrett.

Bulgur med grønnsaker Ingredienser: 2 dl Bulgur Buljong 5 dl Wokgrønnsaker 1 ts Karri ½ ts Spisskummen Olje (nøytral) Tilbehør 1 dl Yoghurt (naturell) Mynte (vakgfritt)

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
4 Enkelt

Ingredienser:

2 dlBulgur
 Buljong
5 dlWokgrønnsaker
1 tsKarri
½ tsSpisskummen
 Olje (nøytral)

Tilbehør:

1 dlYoghurt (naturell)
 Mynte (vakgfritt)

Slik gjør du:

1 Kok bulguren etter anvisningen på pakken,
Men bruk 1 (eller 2) buljongterning istedenfor salt
2 Gi wokgrønnsakene et raskt oppkok, og
– Renn av vannet
3 Sett woken på en middels varm plate
– Ha oljen i woken,
– Tilsett karri og spisskummen
– La det surre til det begynner å dufte krydder
(Ca. 1 – 2 min.)
– Tilsett grønnsakene og bulguren
– Bland godt, og
– La det bli gjennomvarmt
4 Bland yoghurt med hakete mynteblader
5 Server bulguren og topp med youghurten

Bulgur med grønnsaker Ingredienser: 2 dl Bulgur Buljong 5 dl Wokgrønnsaker 1 ts Karri ½ ts Spisskummen Olje (nøytral) Tilbehør 1 dl Yoghurt (naturell) Mynte (vakgfritt)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s