Frokostfavoritt – Egg og røkelaks i porsjonsformer

Dette er en skikkelig enkel og god frokostrett som passer flott til en lørdag eller en hvilken som helst dag egentlig. Jeg har brukt rester av røkelaksen fra jul i denne rettene – det ble skikkelig digg!

Egg i porsjonsform med laks Ingredienser: 150 g Røkelaks 1 ss Smør 4 Egg ½ - 1 ts Salt ¼ - ½ ts Pepper https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
420 minEnkel

Ingredienser:

100- 150 gRøkelaks
1 ssSmør
4Egg
½ – 1 tsSalt
¼ – ½ tsPepper

Slik gjør du:

1 Sett stekeovnen på 175 grader
– Sett langpannen i nederste rille
– Kok opp vann, og
– Hell vannet i langpannen
2 Smør porsjonsformer godt
3 Skjær den røkte laksen i småbiter
4 Fordel laksen i de smurte formene
– Hell i eggene
Ett i hver form
– Dryss over salt og pepper

5 Sett formene i langpannen, og
– La dem steke i 12-15 min
Hviten skal være så vidt stivnet,
mens plommen skal være flytende

Egg i porsjonsform med laks Ingredienser: 150 g Røkelaks 1 ss Smør 4 Egg ½ - 1 ts Salt ¼ - ½ ts Pepper https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s