Frokostfavoritt – Egg og røkelaks i porsjonsformer

Dette er en skikkelig enkel og god frokostrett som passer flott til en lørdag eller en hvilken som helst dag egentlig. Jeg har brukt rester av røkelaksen fra jul i denne rettene – det ble skikkelig digg!

Egg i porsjonsform med laks Ingredienser: 150 g Røkelaks 1 ss Smør 4 Egg ½ - 1 ts Salt ¼ - ½ ts Pepper https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
420 minEnkel

Ingredienser:

100- 150 gRøkelaks
1 ssSmør
4Egg
½ – 1 tsSalt
¼ – ½ tsPepper

Slik gjør du:

1 Sett stekeovnen på 175 grader
– Sett langpannen i nederste rille
– Kok opp vann, og
– Hell vannet i langpannen
2 Smør porsjonsformer godt
3 Skjær den røkte laksen i småbiter
4 Fordel laksen i de smurte formene
– Hell i eggene
Ett i hver form
– Dryss over salt og pepper

5 Sett formene i langpannen, og
– La dem steke i 12-15 min
Hviten skal være så vidt stivnet,
mens plommen skal være flytende

Egg i porsjonsform med laks Ingredienser: 150 g Røkelaks 1 ss Smør 4 Egg ½ - 1 ts Salt ¼ - ½ ts Pepper https://heidisboble.no/ @heidisboble

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s