Dette er en skikkelig enkel og god frokostrett som passer flott til en lørdag eller en hvilken som helst dag egentlig. Jeg har brukt rester av røkelaksen fra jul i denne rettene – det ble skikkelig digg!

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4 | 20 min | Enkel |
Ingredienser:
100- 150 g | Røkelaks |
1 ss | Smør |
4 | Egg |
½ – 1 ts | Salt |
¼ – ½ ts | Pepper |
Slik gjør du:
1 Sett stekeovnen på 175 grader – Sett langpannen i nederste rille – Kok opp vann, og – Hell vannet i langpannen |
2 Smør porsjonsformer godt |
3 Skjær den røkte laksen i småbiter |
4 Fordel laksen i de smurte formene – Hell i eggene Ett i hver form – Dryss over salt og pepper |
5 Sett formene i langpannen, og – La dem steke i 12-15 min Hviten skal være så vidt stivnet, mens plommen skal være flytende |
