Kamskjell servert med små biter med sprøstekt parmaskinke, gressløk, revet parmesan og noen ruccolablader. Kan det egentlig gjøres bedre?

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 | 20-30 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 8 | Kamskjell |
| 1 ss | Smør |
| 2 ts | Limesaft (nypresset) |
| 1 ½ ts | Olivenolje (kaldpresset) |
| 4 skiver | Spekeskinke (tynne) |
| Ca 12 blader | Ruccola |
| Parmesan | |
| Gressløk | |
| Salt og pepper |
Slik gjør du:
| 1 Sett ovnen på 225 grader |
| 2 Press limen – Bland sammen limesaft og olje – Smakt til med salt og eventuelt pepper |
| 3 Hakk gressløken til passe biter |
| 4 Finn noen fine ruccolablader – Del dem gjerne i to eller tre |
| 4 Skjær noen parmesanskiver Bruk ostehøvel eller rasp den |
| 5 Riv opp spekskinkebitene, – Legg dem på bakepapir og – Sett dem i stekeovnen i ca. 15 min |
| 6 Smelt smøret i en stekepanne – Stek kamskjellene i ca. 90 sek på hver side – Ta kamskjellene ut av panna, og – Hell over limeblandingen |
| 7 Sett 2 kamskjell på hver tallerken – Legg over biter av spekeskinke og parmesan – Dryss over litt gressløk |
.

