Sommerdessert – melkepudding med jordbær og blåbær

Melkepudding må jo bare være den ultimate sommerdesserten! Den er lett og god på smak og passer utmerket sammen med friske bær.

Melkepudding (panna cotta) Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad 4 - 6 15 min + 4 timer Enkel Ingredienser: 4 ½ dl Melk ½ dl Kremfløte 2 ss Sukker 1 ts Vaniljesukker 4 blader Gelatin Tilbehør (valgfritt) Jordbær Blåbær https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
4 – 6 4 timerEnkel

Ingredienser:

4 ½ dlMelk
½ dlKremfløte
2 ssSukker
1 tsVaniljesukker
4 bladerGelatin

Tilbehør (valgfritt):


 
Jordbær
 Blåbær

Melkepudding (panna cotta) Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad 4 - 6 15 min + 4 timer Enkel Ingredienser: 4 ½ dl Melk ½ dl Kremfløte 2 ss Sukker 1 ts Vaniljesukker 4 blader Gelatin Tilbehør (valgfritt) Jordbær Blåbær https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Legg gelatinbladene i kaldt vann,
– La dem ligge i minst 5 min.
2 Ha melk, fløte, sukker og vaniljesukker i en kasserolle, og
– Varm opp til kokepunktet
– Ta kasserollen av varmen
3 Vri vannet ut av gelatinen, og
– Rør den inn i melkeblandingen
– La stå til den er blitt litt avkjølt
4 Fordel blandingen i 4-6 porsjonsglass,
– Sett glassene i kjøleskapet. Og
– La melkepuddingen stivne 3-4 timer
5 Pynt med bær og serveres kjøleskapskald

Melkepudding (panna cotta) Porsjoner Tid Vanskelighetsgrad 4 - 6 15 min + 4 timer Enkel Ingredienser: 4 ½ dl Melk ½ dl Kremfløte 2 ss Sukker 1 ts Vaniljesukker 4 blader Gelatin Tilbehør (valgfritt) Jordbær Blåbær https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a comment