Siden vi ikke har rotet oss til å rydde vekk grillen for vinteren enda, nyttet jeg sjansen for en siste grillmiddag. Ja, det var selvfølgelig alt for kaldt å spise ute på terrassen. Så vi grillet ute og spiste inne. Det beste av alt tilbehør var selvfølgelig den grillede squashen (som også kan tilberedes i stekeovnen hvis man heller vil det. Du finner oppskriften nedenfor bildet.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 | 25 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 1 | Squash (ca 300 g) |
| 4 ss | Parmesan (raspet) |
| ½ ts | Timian |
| ½ ts | Oregano |
| ½ ts | Basilikum |
| ¼ ts | Hvitløksalt |
| ¼ ts | Salt |
| ¼ ts | Pepper |
| 1 ss | Persille (hakket) |
| 2 ss | Olje (oliven) |
Slik gjør du:
| 1 Sett ovnen på 180 grader, og – Legg bakepapir på et stekebrett – Hakk persillen |
| 2 Bland sammen parmesan, og krydder Timian, Oregano, Basilikum, Hvitløksalt, Salt, Pepper Persille |
| 3 Skjær squashen i skiver – Legg dem på stekebrettet – Pensle med oliven, og – Strø parmesan- og krydderblandingen over |
| 4 Legges på Grillen: – La dem grille på begge sider til de er gylne og sprø 4A eller tilberedes i stekeovnen: – Stekes i ca 15 min. midt i ovnen – Slå på grillen (og/eller slå opp varmen), – Flytt opp stekebrettet, og – Stek videre i 2-3 min. Til gylne og sprø |
| 5 Serveres med en gang |

