Jeg er så heldig og har fått tak i litt rosa-sjokolade. Så i dag blir det rød-sjokolade (rosa-sjokolade) blondies, eller ruby-sjokolade brownies, som vi også kan kalle dem. Det er bare super godt. Ruby – sjokolade eller rød (rosa)-sjokolade er en helt egen type sjokolade. Den smaker annerledes enn både mørk og hvit sjokolade. Den er friskere og litt mer “fruktig i smaken.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
8-10 | 35 min | Enkel |

Ingredienser:
225 g | Smør |
225 g | Sukker (brunt) |
2 | Egg |
1 ss | Vaniljesukker |
225 g | Mel |
100 g | Rød sjokolade (smeltet) |
150 g | Røde sjokolade chips eller grov hakket |
Pynt:
100 g | Rød sjokolade (smeltet) |

Slik gjør du:
1 sett ovnen på 190 grader, og Smør en liten langpanne godt |
2 Smelt smøret på middels varme og – La det stå til det er nøttebrunt Det er ferdig når det blir stille Ca 10 min. men pass på at det ikke brenner |
3 Bland sammen sukker, vaniljesukker, egg og smør |
4 Tilsett den smeltete sjokoladen, og – Rør inn melet, og – Vend til slutt inn sjokolade-chipsene |
5 Ha alt i formen |
6 Stekes i ca 25 min NB! Den skal ikke være helt gjennomstekt når du stikker en pinne i den skal det henge igjen noen fuktige smuler |
7 Smelt den røde sjokoladen og – Sprøyt den over blondien, og – del den i ruter |
Tips! Disse kan fryses, varm dem i mikroen og drypp over den røde sjokoladen – så godt som nystekte!
