Sitronfromasj er en frisk og god dessert som passer til enhver anledning, også når det er jul. Derfor blir det en frisk og god sitronfromasj til dessert i dag, på selveste lille nyttårsaften.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 | 20 min. + tid til å stivne | Enkel |
Ingredienser:
| 5 plater | Gelatin |
| ½ dl | Vann |
| 4 ss | Sukker |
| 2 | Sitroner (saft ) |
| 2 | Egg |
| 2 ss | Sukker |
| 4 dl | Kremfløte |
Slik gjør du:
| 1 La gelatinplatene ligge i kaldt vann i ca. 5 minutter – Press sitronene |
| 2 Visp egg og sukker til eggedosis |
| 3 Kok opp vann og 4 ss sukker til sukkeret er oppløst – Klem vannet ut av gelatinen og – Rør det i sukkervannet – Bland sitronsaften i vannet |
| 4 Visp kremfløten til luftig krem |
| 5 Hell sitron- og gelatinblandingen i eggedosisen – Bland forsiktig kremen inn i eggedosisen |
| 6 Helles i porsjonsglass eller serveringsskål og – Settes i kjøleskapet 4-5 timer, eller natten over |

