«Sommerdrømmen» av Sarah Morgan med Earl grey tea (dog med en vri)

Denne uka har jeg virkelig kost meg med feelgoodromanen «Sommerdrømmen» som er skrevet av Sarah Morgan. Boka er utgitt på HarperCollins, som jeg har vært så heldig å få et anmeldereksemplar fra.

Hvis du ønsker å hoppe rett til oppskriften på earl grey med melk, vanilje og honning, TRYKK HER!

Morgan, Sarah (2022) «Sommerdrømmen», HarperCollins MED London Fog tea latte – Earl grey te med melk og honning Ingredienser: 2 dl Vann 1 ts Earl grey te (eller en tepose) 1 dl Melk 1 ts Vaniljesukker ½ - 1 ts Honning https://heidisboble.no/ @heidisboble

I denne boka møter vi den 80 år eventyrlystne Kathleen, datteren Liza og arbeidsledige Martha. Liza føler seg sliten, oversett og lite satt pris på av familien sin. Hun er bekymret for moren og vil gjerne at hun skal plasseres trygt i en omsorgsbolig med trygghetsalarm. Livsglade Kathleen som har hatt et aktivt og spennende liv som programleder for et populært reiseprogram, er redd for å bli uselvstendig og parkert på et aldershjem. Hun ønsker enda et reiseeventyr – denne gangen vil hun kjøre Route 66 i USA, men til det trenger hun en sjåfør. Martha er i midten av 20 årene, arbeidsledig og har nettopp flyttet hjem til foreldrene som mener hun er ganske mislykket. Hun søker stilling som sjåfør for Kathleen, til tross for at hun er redd for å kjøre bil og en ganske elendig sjåfør …

Morgan, Sarah (2022) «Sommerdrømmen», HarperCollins MED London Fog tea latte – Earl grey te med melk og honning Ingredienser: 2 dl Vann 1 ts Earl grey te (eller en tepose) 1 dl Melk 1 ts Vaniljesukker ½ - 1 ts Honning https://heidisboble.no/ @heidisboble

«Sommerdrømmen» av Sarah Morgen er en hyggelig og varm feelgood roman som oser av eventyrlyst, gode vennskap og hyggelige karakterer. En kan jo rett og slett ikke annet enn å bli skikkelig glad i den livsfriske, eventyrlystne 80-åringen, og hennes sjåfør som legger ut for å kjøre den berømte Route 66. – Og hvem har ikke lyst til å kjøre nettopp denne ruten? Det har i hvert fall jeg, og nettopp derfor skulle jeg ønske at selve ruten og severdighetene hadde blitt noe mer vektlagt Men ikke for det, handlingen i boka trenger ikke Route 66 som bakteppe; tre kvinner er på ulike stadier av livet, sliter med ulike problem som de løser på ulike måter, det er mer enn nok handling i seg selv. Boka er jevnt godt skrevet, momentene godt fordelt. En blir rett og slett varm om hjertet når en leser denne historien, og det skal mye til før en ikke kjenner seg igjen i en eller flere av problemstillingene. «Sommerdrømmen» av Sarah Morgen er en lettlest, varm, hyggelig, litt romantisk feelgood sommerroman som passer for alle som liker feelgood og romantiske bøker eller som ønsker en hyggelig bok å lese. Jeg triller et godt terningkast: 5

Fog tea latte (Earl grey med melk, vanilje og honning)

Siden den livsfriske Kathleen bare drikker Earl grey tea, og tar te og tekanne med til USA, kunne jeg jo ikke gjøre noe annet enne å drikke earl grey mens jeg leste denne boka. Og da kom jeg på London Fog tea latte som jeg har kjøpt på Starbucks. Det er en utrolig god latte, bestående av Earl grey te med melk tilsatt vanilje og honning – skikklelig godt! Oppskriften er ikke Starbucks sin, men den er basert på den og den passet perfekt til boka 🙂

London Fog tea latte – Earl grey te med melk og honning Ingredienser: 2 dl Vann 1 ts Earl grey te (eller en tepose) 1 dl Melk 1 ts Vaniljesukker ½ - 1 ts Honning https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
15 minEnkel

Ingredienser:

2 dlVann
1 tsEarl grey te (eller en tepose)
1 dlMelk
1 tsVaniljesukker
½ – 1 tsHonning

London Fog tea latte – Earl grey te med melk og honning Ingredienser: 2 dl Vann 1 ts Earl grey te (eller en tepose) 1 dl Melk 1 ts Vaniljesukker ½ - 1 ts Honning https://heidisboble.no/ @heidisboble

Slik gjør du:

1 Kok opp vannet
2 Ha tebladene i en liten tekanne Eller kopp
– Hell over det varme vannet
– La det stå å trekke
3 Ha melk, vaniljesukker, og honning i en kasserolle
– Gi det et raskt oppkok
– Pisk eventuelt opp med en visp
Eller lignende, men det er ikke nødvendig
4 Sil teen over i en kopp eller et glass
– Hell over melka
5 Drikkes varm

London Fog tea latte – Earl grey te med melk og honning Ingredienser: 2 dl Vann 1 ts Earl grey te (eller en tepose) 1 dl Melk 1 ts Vaniljesukker ½ - 1 ts Honning https://heidisboble.no/ @heidisboble

Generelle opplysninger om dagens bok:

Morgan, Sarah (2022) «Sommerdrømmen», HarperCollins MED London Fog tea latte – Earl grey te med melk og honning Ingredienser: 2 dl Vann 1 ts Earl grey te (eller en tepose) 1 dl Melk 1 ts Vaniljesukker ½ - 1 ts Honning https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s