Det er skikkelig godt med vafler til frokost. I dag blir det havrevafler. De er skikkelig gode – og et litt sunnere alternativ enn vanlige vafler.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
4 | 20 min. | Enkel |
Ingredienser:
4 dl | Havregryn (eller havremel) |
1 dl | Havremel |
1 ts | Bakepulver |
2 | Egg |
4-5 dl | Melk |
Smør (til steking) |

Slik gjør du:
1 Kjør havregrynene i foodprosessor til det blir «mel» |
2 Tilsett resten av ingrediensene, og – Bland godt |
3 Smør vaffeljernet med litt smør eller olje – Ha i vaffelrøre, og – Stek dem gylne |
4 Legg de ferdig stekte vaflene på en rist Da blir de litt sprøere |
5 Legg vaflene på et serveringsfat når de skal serveres Serves nystekte, – Gjerne sammen med syltetøy eller |
