Dette er en frisk dessert som smaker utmerket etter en hvilken som helst middag. Vil du gjøre den litt flottere – så pynt den med frukt og bær.

Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
1 kake | 3 timer | Middels |
Ingredienser:
175 g | Pasjonsfruktsaft og pulp (1½ dl =12-15 frukter) |
½ | Appelsin (saften) |
4 | Eggeplommer (romtempererte) |
150 g | Sukker |
3 dl | Kremfløte |
3 blader | Gelatin |

Slik gjør du:
1 Legg gelatinen i kaldt vann |
2 Del pasjonsfruktene på midten og skrap ut innmaten – Ha innmaten i en kasserolle – Varm opp under omrøringen til du ser at stenene slipper fruktkjøttet Det må ikke koke – Sil blandingen og mål opp 1 ½ dl ren pasjonsfruktjuice uten svarte stener – Ha eggeplommer, sukker og pasjonsfruktjuicen tilbake i kasserollen – Varm opp på middels varme under stadig omrøring Eller bruk vannbad – Blandingen skal småkoke til den tykner ca. 5 minutter NB! rører hele tiden og ikke bruker for sterk varme, – Ta kjelen av platen – Rør inn gelatinen – Avkjøl noe |
3 Pisk kremfløten stiv – Bland kremen i den stive pasjonsfruktkremen |
4 Hell moussen i dessertglass eller i serveringsskål – Sett den i kjøleskap for å stivne Ca.1-2 timer |
