Til St.Hans – Eggesalat

Eggesalat favoritt nr. 1 som pålegg til de yngste i min familie. Det er enkelt og greit å lage og passer like godt som pålegg til frokost, som til lunsj eller i matpakken. Passer også veldig godt på et lunsjbord sammen med for eksempel spekemat og/ eller røket laks. Så det er et flott tilbehør til St. Hans, men da må den vel pyntes litt mer enn den ordinære hverdags versjonen.

Enkel eggesalat på 1-2-3 Ingredienser: 3 Egg (hardkokt og hakket) Majones Gressløk (hakket) https://heidisboble.no/ @heidisboble

PorsjonerTidVanskelighetsgrad
2-315 minEnkel

Ingredienser:

3Egg (hardkokt og hakket)
 Majones
 Gressløk (hakket)

Slik gjør du:

1 Kok eggene i ca. 10 min så de blir hardkokte
– Avkjøl dem noe under rennende kaldt vann
– Skrell eggene, og
– Hakk dem, eller
Bruk eggedeleren først på langs, så på tvers
Ha eggene i en bolle
– Ha majones i bollen sammen med eggene og
– Rør rundt
– Tilsett eventuelt mer majones til du synes det ser ok ut
– Hakk litt gressløk og strø over

Enkel eggesalat på 1-2-3 Ingredienser: 3 Egg (hardkokt og hakket) Majones Gressløk (hakket) https://heidisboble.no/ @heidisboble

Leave a comment