Dette er den fiskesuppen jeg lager nå det skal gå litt fort. Det blir en sikkerlig god fiskesuppe, som vi ofte har til lunsj. Ja, vi har den til middag også. da blir den servert sammen med noe godt brød – gjerne sammen med saftige Squash- rundstykker (for oppskrift – trykk HER) Jeg har servert denne fiskesuppa som forrett når vi har gjester også. Så dette er en suppe som passer til alle anledninger.

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 3-4 | 30 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 1 | Løk (hakkes) |
| 1 | Gulrot (hakkes) |
| 1 stilk | Selleri (hakkes) |
| 1 | Paprika (i biter -valgfritt) |
| ½ | Purreløk (i skiver) |
| 2 ss | Smør |
| 2 ss | Hvetemel (strøkne) |
| 8 dl | Fiskekraft |
| ½ dl | Fløte |
| 50 g | Amerikansk grønnsaksblanding (valgfritt) |
| Ca 300 g | Fisk (i terninger) for eksempel laks og torsk |
| Salt, pepper, persille |

Tips! hvis du vil kan du sile suppa før du tilsetter grønnsaksblanding og fisk.
Slik gjør du:
| 1 Skrell løk og gulrot – Hakk løk, gulrot og selleri – Skjær purren i skiver og – Paprikaen i biter – Skjær fisken i terninger |
| 2 Ha smør i en kasserolle, og – Smelt det på middelsvarme – Tilsett løken og – La den surre til den er blitt blank og myk – Tilsett gulrot og selleri, og – La det surre ytterligere 1 min. |
| 3 Rør melet ut i den kalde fiskekraften, og – Hell det over løkblandingen – Kok opp, og – Tilsett purreløken og eventuelt paprikaen – La det småkoke under lokk en stund Minst 10 min. gjerne lengre – Rør av og til |
| 4 Ha i grønnsaksblandingen og fisken – La suppa stå og trekke i 5-7 min Til fisken er ferdig – Tilsett fløten – Varm opp Den trenger ikke å koke – Smak til med salt og pepper |
| 5 Serveres varm, – Gjerne sammen med godt brød til |



