Da har vi faktisk kommet godt i gang med oppussingen av kammerset. Ja, godt, og godt? Vi har valgt farger til vegger, tak og skapdører. Det blir lilla, og det blir skikkelig flott! I tillegg til å velge fargene har vi begynt å male skapdører, samt det av inventaret som skal males. Jeg tror at sluttresultatet blir veldig bra. Midt oppe i alle oppussingen hadde vi gjester til lunsj i går. Ikke for det, det er alltid hyggelig med besøk av gode venner. Hva vi serverte? Menyen vil faktisk komme sakte, men sikkert, på bloggen denne uka – bare gled deg, det er mye godt! Allerede i dag starter vi opp med oppskriften på Aspik, som er en”høydare” på et hvert lunsjbord spør du meg.
For å hoppe rett til oppskriften på Aspik, TRYKK HER



Da har vi begynt å male skapdører og inventar
Hva er vel hyggeligere enn å ha gode venner over til en stille og rolig lunsj, med god mat og god drikke, på en dag i ferien. God tid, mye mat og hyggelig prat. Det må være toppen på sommerlykke!

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 4 -6 | 15 min. + 4 timer | Enkel |
Ingredienser:
| 1 pk | Aspik ( Lys buljong Aspik gelé ) |
| 3 | Egg |
| 1 pk | Fiskeboller (små) |
| ½ pk | Grønnsaksblanding (amerikansk) |
| 1 bx | Reker |

Slik gjør du:
| 1 Mål opp vannet som skal i Aspiken – Hell halvparten i en kasserolle og kok opp – Løs opp Aspikpulveret – Tilsett det den andre halvdelen av vannet |
| 2 Hell litt aspik i bunnen av en brødform (det skal dekke bunnen ca ¼ – ½ cm) – Sett formen i kjøleskapet så aspiken stivner |
| 2 Kok egg Hardkokte (ca. 10 min.) – Skrell og del med eggedeler |
| 3 Gi den grønnsakene et raskt oppkok – Hell av vannet |
| 4 Hell laken av rekene, eller Skrell dem hvis du bruker ferske |
| 5 Montering: – Ta formen ut av kjøleskapet – Legg noen pene eggeskiver og reker i bunnen av formen (oppå den stivnete aspiken) Dette blir toppen når du snur aspiken på et fat – Bland sammen de øvrige ingrediensene, og – Fordel dem i formen – Hell over aspiken – Sett den i kjøleskapet til den stivner |
| 6 Servering: – Dypp formen i varmt vann i noen sekunder – Snu den på serveringsfat – Pynt om du ønsker, men Den er ganske dekorativ i seg selv |

Tips! Du kan godt lage denne dagen før du skal servere den
