Av og til blir ikke ting helt som man har planlagt. Så isteden for å bake den kaka jeg bruker å bake til Valentinsdagen, ble det isteden en helt annen kake i dag. Det er også en sjokoladekake – En deilig klissete sjokoladekake med jordbærmousse – NAM. Det måtte bare bli denne varianten, siden vi dro på mye tidligere enn planlagt. Så nå gleder jeg meg til å tilbringe denne dagen og helga på hytta, med forhåpentligvis, sol, ski og masse god mat og ikke minst sjokoladekake med jordbærmousse!
Tl lykke med dagen til dere alle!
| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 1 kake | 45 | Lett /middels |

Ingredienser:
| 2 | Egg |
| 3 dl | Sukker |
| 1 ½ dl | Hvetemel |
| 4 ss | Kakao |
| 1 ss | Vaniljesukker |
| 1 knipe | Salt |
| 100 gr | Margarin – smeltet |

Slik gjør du:
| 1 Sett stekeovnen på 150 grader – Smør ei rund form – Smelt smøret | ||
| 2 Visp egg og sukker luftig – Tilsett de tørre ingrediensene, og smøret – Bland sammen | ||
| 3 Hellrøra i formen, og – Stek i ca. 35 min. | ||
| 4 Avkjøles på rist | ||
| 5 Lag en halv porsjon jordbærmousse- for oppskrift, trykk HER | ||
| 6 Hell moussen over den avkjølte kaka, og – Sett den i kjøleskapet – La den stivne i ca. 3-4 timer | ||
| 7 Pynt etter ønske |




