Denne oppskriften er utrolig enkel å lage og smaker godt!

| Porsjoner | Tid | Vanskelighetsgrad |
| 3 | 15 min. | Enkel |
Ingredienser:
| 350 g | Tagliatelle |
| 175 g | Rekeost (1 tube) |
| ½ – 1 dl | Fløte (eller melk) |
| 3-4 ss | Dill |
| Reker/scampi | |
| Pepper (nykvernet) |

Slik gjør du:
| 1 Kok pastaen i rikelig med vann og salt NB! Pastavann skal være like salt som middelhavet |
| 2 Lag sausen: – Sett en kasserolle på en middels/svak varm plate – Ha fløten kasserollen, og – Tilsett osten, – Rør ut osten mens fløten varmes NB! Det skal ikke koke |
| 3 Ha reker og dill i sausen, og – La det stå på svak varme til pastaen er ferdig kokt, og Rekene er blitt lunkne/varme |
| 4 Hell av pastavannet, og – Hell pastaen over i en serveringskål, – Hell over sausen, – Kvern litt pepper over, – Bland godt |
| 5 Serveres varm, gjerne sammen med Loff til reker (baker Brun) |

Anbefalt tilbehør:

